Arc Parc Industrial

Reprezentand primul parc industrial privat din judetul Cluj, ideea dezvoltarii acestuia s-a conturat in anul 2004, cand, odata cu integrarea Romaniei in structurile Uniunii Europene, s-a sesizat conjuctura favorabila din punct de vedere economic, privind dezvoltarea unei infrastructuri industriale.IMAG0187

Proiectul Parcului Industrial Dej a fost realizat de către societatea administrator ARC PARC INDUSTRIAL SRL si functioneaza in conformitate cu prevederile OG nr.65/2001, Legii nr.490/2002 si Legii nr.424/2006, obtinand titlul de “Parc industrial” in baza Ordinului Nr. 972/2005 al Ministerului Administratiei si Internelor. Titlul de „parc industrial” este valabil pentru o perioada 30 de ani.

Parcul industrial, ca structura de sprijinire a afacerilor, se intinde pe o suprafata de teren de 40,185 ha.  Acesta este pregatit pentru dezvoltarea de investitii cu toata infrastructura de utilitati si cladiri necesare la nivel industrial.

Ca tip al structurii de sprijinire a afacerilor, parcul industrial este o structura clar delimitata teritorial, avand printre altele, menirea de a crea si dezvolta infrastructura de cladiri, utilitati si servicii cu scopul de a atrage investitiile autohtone si straine in zona de dezvoltare si, in acelasi timp, de a asigura un mediu propice in care antreprenorii pot sa-si impartaseasca cunostintele, sa creeze parteneriate si sa faca afaceri impreuna.

Viziunea pe termen lung a conducerii Arc Parc Industrial urmareste consolidarea pozitiei  de lider zonal in sistemul structurilor de sprijinire a afacerilor, motto-ul firmei noastre fiind: “CHEIA SUCCESULUI TAU E LA NOI”.